Umbre

Sunt mereu acolo… Ascunse la vedere. Nu sunt băgate în seamă. Se simt bine acolo… Acolo în pustiul vieții, acolo cu sticla de alcool în mână ne scriu destinul. Oare la ce le dau naștere gândurile meschine, îmbătate cu speranță și praf. Se lasă călcate în picioare de fiare reci alintate de mândria superficială că sunt mai presus.

Umbrele- reflexii ale trupurilor pustii dezmierdate de dulceaga lumină ispititoare a Soarelui. Păcat că este un blestem care ne înzestrează cu umbre.

Sunt o umbră a trecutului, o umbră a vieții. Mereu sub ceilalți, mereu inferior, mereu lăsat baltă cu sufletul în lacrimi. Sunt bine așa. Nu mă compătimi-ți. Viața are nevoie de oameni ca mine, de umbre.

Reclame

2 gânduri despre „Umbre

Adăugă-le pe ale tale

  1. Umbrele sunt punctele fixe, ce aseaza panza vietii. Asa cum spui tu…viata are nevoie de umbre. Am fii ca un vas fara capitan…in deriva tot timpul. Sunt capacitati cu adevarat intelectuale si cu multa intelepciune. Mereu pentru ceilalti si in folosul altora.
    Sa le multumim ca exista. Fara umbre suntem orbi. Omul nu stie sa se organizeze fara umbre…nu poate lua decizii sau daca le ia …sunt fara gandire.
    Sunt acolo…da, asa este…trebuie sa le simti…sa le vezi sufletul cum bantuie …sa le auzi plansetul…si nu le-ai mai judeca…acele suflete… umbre, merita iubite frumos…pur…cu adevarat.☺

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: